Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Griffie

De griffie bestaat uit ambtelijke medewerkers die de gemeenteraad ondersteunen. Zij helpen je graag bij alle vragen die met de gemeenteraad te maken hebben. Bijvoorbeeld als je informatie wil over vergadertijden, agenda’s, raadsbesluiten en het burgerinitiatief. Ook kun je je aanmelden als inspreker tijdens de Politieke Avond. De griffie staat onder leiding van griffier Miranda Veenbergen. Zij wordt ondersteund door een plaatsvervangend griffier en twee griffiemedewerkers.


Het postadres van de griffie is: Raadsgriffie, Postbus 200, 7255 ZJ Hengelo (Gld).

Inspreken

Het is mogelijk om tijdens de Politieke Avond in te spreken. Per fractie zit er een vertegenwoordiger aan tafel samen met de voorzitter, portefeuillehouder en behandelend ambtenaar. Je krijgt 3 minuten de tijd om je verhaal te vertellen over het onderwerp wat op dat moment wordt besproken. Daarna mogen de raadsleden vragen aan jou stellen en aan elkaar.


Aanmelden
Wil je inspreken? Dan moet je je hiervoor aanmelden bij de griffie via het aanmeldformulier: https://bit.ly/3YUaUsV. Dit kan ook telefonisch via (0575) 75 02 50 of per mail via griffie@bronckhorst.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag voor de Politieke Avond.


Het is niet mogelijk om in te spreken tijdens de raadsvergadering.